By / 4th maart, 2014 / Omgeving / Off

Vakantiehuis Happynest is gelegen in Hallenberg. Dit dorpje ligt midden in de prachtige omgeving van Sauerland, en is daarmee ideaal voor een ontspannende of juist actieve zomervakantie.

Maar ook in het voorjaar, bijvoorbeeld met Pasen, Pinksteren of in de meivakantie, is Happynest een vakantiehuis waar je heerlijk kunt genieten.

Voorjaarsvakantie in  Duitsland

In het voorjaar, bijvoorbeeld tijdens Pasen of Pinksteren, kan de temperatuur tussen de heuvels van het Sauerland al snel aangenaam zijn. Het heuvelachtige landschap en de uitgestrekte bossen zijn ideaal voor een actieve vakantie of een ontspannend weekendje weg. Vakantiehuis Happynest biedt u daarbij een gezellige uitvalsbasis. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en biedt met twee appartementen plaats aan 4 tot 10 personen

Natuur rond HallenbergZomervakantie in Duitsland

Vakantie dicht bij huis maar toch even helemaal weg? In de zomer is de omgeving van Sauerland ongekend mooi, en perfect voor een vakantie met het hele gezin. Vanuit vakantiehuis Happynest kunt u eenvoudig verschillende activiteiten in het Sauerland ondernemen, waaronder fietsen of wandelen in de bossen van Hallenberg. Daarnaast zijn er verschillende gezellige dorpjes die u kunt bezoeken, diverse natuurparken en dierenparken die urenlang vermaak bieden, een pretpark in de omgeving en een modern openluchtzwembad op loopafstand. In Winterberg is ook in de zomer genoeg te beleven, met onder andere een rodelbaan, kartbaan, uitzichtbrug, klimbos en bikepark.


Vakantiehuis Happynest | Hallenberg | huis met tuin
Vakantie in Happynest

Niet alleen de omgeving van Hallenberg en Winterberg is heerlijk om in de zomer te verblijven, het vakantiehuis Happynest is ’s winters en ’s zomers een gezellig en sfeervol huis om de vakantie door te brengen. Dankzij de rolluiken is het appartement in de zomer heerlijk koel, en vanuit de appartementen loop je zo de grote tuin in.  Het overdekte terras is voor beide appartementen te bereiken en is ideaal om lekker buiten te eten. De tuin loopt schuin om hoog (vakantiehuis Happynest ligt tegen heuvel aan) en geeft je een prachtig uitzicht over het dal van Hallenberg. Vanuit het huis loop je eenvoudig een uitgestrekt natuurgebied in en in het dorp zijn alle faciliteiten voor boodschappen, verse broodjes bij het ontbijt of een snelle maaltijd.