Gezellig vakantiehuis in Sauerland

Sfeervol ingerichte appartementen voor 4 tot 10 personen

Vakantiehuis Happynest is een sfeervol vakantieadres in het hart van Sauerland. Het vakantiehuis is gelegen in Hallenberg, op slechts 20 kilometer gelegen van populaire ski-gebieden in Winterberg, Willingen en Züschen, en midden in de prachtige natuur van Sauerland. Het huis bestaat uit twee sfeervol ingerichte appartementen, waar samen tot 10 personen kunnen verblijven.

Vakantiehuis Hallenberg

Happynest is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het vakantiehuis bestaat uit twee appartementen; Appartement B voor maximaal 6 personen en appartement C voor maximaal 4 personen. Het is ook mogelijk beide appartementen samen te huren, zodat u met 10 personen Sauerland kunt bezoeken.

Bekijk het 4 persoons appartement
Bekijk het 6-persoons appartement

 

Vakantie in Sauerland

Sauerland is niet alleen een ideale locatie om te skieen, ook bij een weekendje weg of zomervakantie hoef je je in vakantiehuis Happynest in Hallenberg niet te vervelen. In de omringende natuurgebieden kun je volop fietsen of wandelen. Daarnaast zijn er op korte afstand verschillende activiteiten en bezienswaardigheden, zoals openluchtzwembaden, gezellige dorpjes en natuur- en dierenparken. Vakantiehuis Happynest is hiermee ideaal als je op zoek bent naar vakantiehuis Sauerland.

Wintersport in Winterberg

Happynest is een ideaal vakantiehuis voor een weekend of week skieen in Winterberg. De ski-pistes van Winterberg en het gezellige dorpje liggen op slechts 20 kilometer van Hallenberg. Maar ook de zeker zo mooie ski-gebieden van Willingen en Züschen liggen vlakbij het vakantiehuis Happynest. Er zijn in de omgeving verschillende pistes die met een sneeuwkanon besneeuwd worden, waardoor u vrijwel het gehele ski-seizen kunt skieen.

 

Syb en Trijnie heten je welkom

Syb en Trijnie Feenstra, de trotse eigenaars van Happynest, zorgen ervoor dat je je in vakantiehuis Happynest direct thuis voelt. De appartementen zijn luxe ingericht met satelliet televisie, dvd-speler, afwasmachine, beddengoed, kinderbedjes en meer. De appartementen zijn schoon en sfeervol. Syb en trijnie helpen je graag een ideale vakantie in Sauerland te plannen.