By / 6th september, 2014 / Omgeving / Off

Wilt u gaan skieen in Winterberg of een van de andere ski-pistes van Sauerland? In de omgeving van Vakantiehuis Happynest zijn verschillende populaire ski-pistes.

Maar naast skieen biedt de omgeving van Winterberg ook andere wintersporten voor een gezellige wintersportvakantie, zoals snowboarden, langlaufen, bobsleeen en winterwandelen.

 

Skieën Winterberg

Winterberg is het ski-gebied dat het dichts Nederland ligt. Al in 3 uur rijdt u vanaf Utrecht naar de ski pistes van Winterberg. Winterberg is een levendig skidorp, met meerdere ski-pistes van verschillende hoogten. Het is mogelijk om les te nemen en materiaal te huren om te skieen of te snowboarden op de pistes van Winterberg. Pistes worden wanneer nodig bijgespoten met een sneeuwkanon, waardoor u altijd verzekerd bent van een geslaagde wintersportvakantie in Sauerland. Vakantiehuis Happynest in Hallenberg ligt 15 kilometer van Winterberg af.

Ligging ski-gebieden Sauerland

Naast Winterberg ligt Hallenberg ook vlakbij andere ski-gebieden in Sauerland. Willingen ligt op 30 kilometer en Züschen op slechts 8 kilometer. Deze dorpjes hebben zeker zo mooie ski-pistes, maar zijn vaak rustiger dan Winterberg. Ook hier kun je ski-les nemen of materiaal huren.

> Lees meer over skieën in Züschen bij Snow World Züschen